Gjennomføring av en klasse

Step 1

Yoga

De første 30 minuttene er dedikert til yogaøvelser med en av våre sertifiserte instruktører. En økt åpen for alle, uavhengig av ferdighetsnivå! Valpene leker fritt rundt alle studentene.

Step 2

Slapp av med valper

De siste 30 minuttene er dedikert til lek og kos med valpene. Ta bilder, slapp av og nyt den rene kjærligheten fra valpene.

Bestille en klasse
  • Sosialisere valpene

    Våre klasser gir valpene muligheten til å samhandle og bli kjent med mennesker. Dette lar dem styrke selvtilliten og lære å oppføre seg harmonisk i ulike sosiale settinger. Selvfølgelig er alle valpene vaksinerte og avvente! 🐶

  • Utvalgte oppdrettere

    Vi velger nøye ut alle oppdretterne vi samarbeider med. Vennlighet står i sentrum av vår tilnærming; vi verifiserer behandlingsforholdene for valpene i oppdrettsanleggene og sørger for at våre firbente venner er riktig vaksinert og avvente før de deltar i våre økter.

  • Garantert avslapning

    Samhandling med dyr reduserer stress og angst, samtidig som det forbedrer velvære og livsglede. Yoga hjelper til med å forbedre fleksibilitet, muskelstyrke, holdning og søvnkvalitet. Kombinasjonen av disse fordelene gir en unik og gunstig opplevelse både for kropp og sinn. 🧘‍♀️